Careers homepage
Skip to content

Стани част от нашия екип

Ние сме мечтатели и опознаватели. Обичаме предизвикателствата и искаме да бъдем легендарни. Ние сме смели. Ние сме отдадени. Ние сме сърцати. Ние сме уникални в нашата различност. Ние сме tbi bank. Заповядай на борда.

Кои сме ние?

Ние сме екип от над 2,000 талантливи хора от 19 националности, които работят здраво и се смеят силно. Ние сме динамична challenger банка с операции в България, Румъния, Гърция, Германия и Литва. Искаме да направим финансовите продукти достъпни за всички и да осигурим най-доброто клиентско преживяване. Най-хубавото е, че всичко това е само началото: пред нас няма граници.

Ние сме смели да експериментираме. Действаме бързо и прилагаме постоянно развиващите се технологии, за да намираме иновативни решения. Учим се от грешките си и продължаваме напред.

Ние сме отдадени и винаги работим с ентусиазъм, създавайки положителна промяна с всяко наше действие. Постоянно се развиваме и усъвършенстваме.

Ние сме сърцати - отнасяме се с другите така, както искаме те да се отнасят с нас. Нашата движеща сила е екипът от хора, в който всеки допринася със своята индивидуалност.

Искаме да оставим своя отпечатък върху света.

Какво ни прави различни?

Колегите ни обичат своята работа и 80% от тях биха ни препоръчали като работодател. Защо? Това, което ще прочетеш не са корпоративни приказки, а думите на нашите колеги.

Нaшите отличия

Ние знаем, че сме страхотни, но не сме единствените, които мислят така.

Не е изненада, че отличията, които получаваме от световно утвърдени имена, продължават да растат също като нас. Ето и някои от тях:

2023

Компания на годината - финансова институция *Компания на годината

Най-добър партньор за търговци в Румъния *Finmedia

Посланик на мира *Награди "Златно сърце"

2022

Компания на годината - финансова институция и иновации *Компания на годината)

#Номер 1 в областта на дигиталните комуникации *Българско дружество за връзки с обществеността

Най-динамичната банка в България - #1 по печалба, #1 по потребителско кредитиране и #1 по депозити *Forbes България

2021

Компания на годината - Финансови институции *Компания на годината

#1 в областта на устойчивото развитие и динамиката *К10 на Капитал класация на банките в България)

СТОИМ ЗАД УКРАЙНА

При нас всички са добре дошли и вече имаме повече от 50 украинци, работещи в цялата компания, включително ИТ специалисти и директори. Ако си засегнат от войната в Украйна и търсиш нови възможности за работа, ще се радваме да отворим вратите си за теб и да ти помогнем да се почувстваш като у дома си. Можеш да избереш да работиш дистанционно или ако решиш да се преместиш в България, ние ще осигурим финансова, логистична и административна подкрепа с преместването както на теб, така и на семейството и близките ти, които решат да те придружат.

Искаш ли да станеш един от нас?

Разгледай свободните ни позиции.

В зависимост от позицията, предлагаме възможности за хибридна и дистанционна работа отвсякъде. Ако не се намираш в България, кликни върху „Работен модел“ и избери една от тези две опции - хибриден или дистанционен. А ако искаш да разгледаш свободните ни позиции в Румъния или Гърция, последвай линковете.

45 jobs
Credit Risk Analyst
Дистанционен
  • Sofia, България
Vue.js Developer
Хибриден
  • Sofia, България
Web Developer
Хибриден
  • Sofia, България