Careers homepage (2)
Skip to content

Стани част от нашия екип

Ние сме мечтатели и опознаватели. Обичаме предизвикателствата и искаме да бъдем легендарни. Ние сме смели. Ние сме отдадени. Ние сме сърцати. Ние сме уникални в нашата различност. Ние сме tbi bank. Заповядай на борда.

Кои сме ние?

Ние сме екип от над 2,000 талантливи хора от 19 националности, които работят здраво и се смеят силно. Ние сме динамична challenger банка с операции в България, Румъния, Гърция, Германия и Литва. Искаме да направим финансовите продукти достъпни за всички и да осигурим най-доброто клиентско преживяване. Най-хубавото е, че всичко това е само началото: пред нас няма граници.

Ние сме смели да експериментираме. Действаме бързо и прилагаме постоянно развиващите се технологии, за да намираме иновативни решения. Учим се от грешките си и продължаваме напред.

Ние сме отдадени и винаги работим с ентусиазъм, създавайки положителна промяна с всяко наше действие. Постоянно се развиваме и усъвършенстваме.

Ние сме сърцати - отнасяме се с другите така, както искаме те да се отнасят с нас. Нашата движеща сила е екипът от хора, в който всеки допринася със своята индивидуалност.

Искаме да оставим своя отпечатък върху света.

СТОИМ ЗАД УКРАЙНА

При нас всички са добре дошли и вече имаме повече от 50 украинци, работещи в цялата компания, включително ИТ специалисти и директори. Ако си засегнат от войната в Украйна и търсиш нови възможности за работа, ще се радваме да отворим вратите си за теб и да ти помогнем да се почувстваш като у дома си. Можеш да избереш да работиш дистанционно или ако решиш да се преместиш в България, ние ще осигурим финансова, логистична и административна подкрепа с преместването както на теб, така и на семейството и близките ти, които решат да те придружат.